Restauratie

Bij ons kunt u terecht voor al uw restauratie projecten, van kleine ingreep tot totaal restuaratie.

Restaureren

Bij Classic Centre bent U aan het juiste adres om Uw waardevolle klassieker gedeeltelijk of volledig te laten restaureren. 

Bij een volledige restauratie bepaalt U samen met ons wat de beste manier is om Uw auto weer in een perfecte conditie op de weg te krijgen. We kunnen de auto van onder tot boven weer helemaal als nieuw maken, maar hierbij zal van begin tot eind alles in overleg met U gebeuren zodat U zelf kunt meebepalen wat noodzakelijk is om de auto naar uw wens en budget klaar te maken 

Soorten

Body off restauratie

Bij een volledige restauratie bepaalt U samen met ons, na een “offerte op maat” wat de beste manier is om Uw auto weer in een perfecte conditie op de weg te krijgen. De auto wordt volledig uit elkaar gemaakt, lak wordt verwijdert, losse delen worden als nieuw gemaakt, spuiten naar wens, en bekleden op maat. Het complete pakket, in eigen huis.

Deelrestauratie

Indien U zelf uw auto wilt restaureren maar U ziet op tegen het laswerk, spuitwerk of andere werkzaamheden, dan kunt U hier ook voor bij ons terecht. We bekijken samen wat er moet gebeuren en wij maken het voor U in orde. In de meeste gevallen kunnen wij U een nauwkeurige kosten bepaling opgeven.