Skip links

Interieurs

Bij ons kunt u terecht voor al uw interieur vragen. Van nieuwe bekleding tot op maat gemaakte onderdelen.

Tapijt set

Classic Centre bied maatwerk, zo wordt er een tapijt set compleet op maat gemaakt voor uw auto. Dit om een perfecte pasvorm te garanderen, deze sets kunnen wij in ieder gewenste kleur en materiaal maken.

Maak een afspraak

Maatwerk

Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor maatwerk. Hiermee bedoelen we dat we alle bekleding naar wens kunnen maken. Onze zeer vakkundige stofferder maakt alle soorten bekleding in bv leer of andere stoffen.

Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden

Maak een afspraak

Cabriodaken

Voor ons kunt u ook terecht voor het maken of restaureren van cabriodaken.

Wij leveren en monteren cabriolet daken voor uw kever of Karmann Ghia in canvas en pvc van een zeer goede kwaliteit en pasvorm en tegen zeer gunstige prijzen. Dit is uiteraard ook mogelijk voor de VW golf en andere automerken.

De cabriolet daken van VW bestaan uit 3 lagen. Eerst de hemel, welke leverbaar is in diverse originele kleuren en materialen ,o.a. vinyl en mohair en naar wens evt. in velours (zie kleuren stalen). Tussen de hemel en buitendak zit een isolatie laag van schuim met daar omheen een hoes van katoen en vinyl. Hier bovenop komt natuurlijk het dak welke wij kunnen leveren in canvas en pvc in diverse originele kleuren. (zie kleuren stalen).

Bij de hiernaast vermelde pakketprijzen is uitgegaan van een canvas dak, complete vulling, een vinyl hemel, nieuwe spankabels en de montage.

Houtwerk tbv cabriolet frame

In het frame van de kever en Karmann Ghia cabriolet zitten verschillende hout delen gemonteerd. Deze delen leveren wij niet zoals origineel gelaagd of geperst maar geheel uit massief hout. We kunnen U alle houtdelen van alle bouwjaren leveren.

Sinds 2017 breiden wij onze afdeling bekleding uit, met al het bekledingswerk in eigen hand kunnen we elk autotype en maatwerk aanbieden en kunnen we u met elke aanvraag helpen.

Meer info en foto’s volgen snel.

Onze projecten

Bekijk hieronder enkele van onze projecten

Return to top of page